Selecteer een pagina

Heb je een plastische chirurgie overwogen, maar was je net geïntimideerd om aan het proces te beginnen? De eerste stap is om de juiste plastic specialist te kiezen en de tweede is om over de juiste zorgen te praten. Iedereen met een geldig certificaat en een gezondheidscertificaat voor het gebruik van medicijnen, kan advies inwinnen bij een plastisch chirurg.

Hoe goed zorgt u ervoor dat de arts waarin u bent geïnteresseerd eigenlijk een cosmetisch chirurg is en niet alleen een arts die cosmetische chirurgie uitvoert? Controleer of hij of zij de certificering en ervaring van een plastisch chirurg heeft. U kunt het American Panel of Cosmetic Surgery (ABPS) online raadplegen op Abplsurg om hun positie te controleren. Als uw specialist geen deelnemer is, moet dit een waarschuwend teken zijn om elders te kijken.

Welk type instructies hebben plastisch chirurgen die zijn goedgekeurd door ABPS? Hoe verschilt jouw onderwijs van dat van niet-leden? U moet ten minste twee of drie jaar esthetische opleiding in de plastische chirurgie hebben afgerond aan een bevoegd medisch bedrijf. Plastisch chirurgen geaccrediteerd door het bestuur zijn gecertificeerd voor plastische, reconstructieve, cosmetische of zelfs esthetische chirurgische ingrepen.

Nadat u daadwerkelijk een gecertificeerde specialist hebt geselecteerd, is de volgende stap uw eerste blik op zijn kantoor. Tijdens uw check-out wordt u waarschijnlijk gevraagd om uw medische geschiedenis in te vullen zodat de specialist deze kan onderzoeken. Hij of zij zal u om een ​​verzameling zorgen vragen. De meeste van deze vragen moeten echter eerst door uzelf worden beantwoord.

De eerste is om de ideale plastisch chirurg te kiezen, en de tweede is om de ideale vragen te stellen. Hoe voer je bepaalde operaties precies uit? De dokter waar je echt nieuwsgierig naar bent, is eigenlijk een plastisch chirurg en niet alleen een plastisch chirurg.