Selecteer een pagina

Elke dame droomt er van. De mooiste wenkbrauwen hebben zonder er make up te hoeven gebruiken er voor. En dat kan met een wenkbrauwlift. Nu denk je misschien bij jezelf, ik heb dat helemaal niet nodig. Iedereen is mooi zoals die is, maar vergis je niet in wat voor een positieve invloed zo’n wenkbrauwlift kan hebben op jou. Je uitstraling wordt meteen beter, je ziet er jonger uit en nog veel meer redenen. Maar dat is nog niet alles. Een ooglift hoort er ook bij. Als je bijvoorbeeld dubbele oogleden hebt, of hangende. Dan kan je deze samen met de wenkbrauwen laten liften. Het resultaat is dat je ogen beter te zien zijn en je krijgt een uitstraling die jou veel vrolijker laat lijken. Extra aantrekkelijk dus, en niet alleen voor jezelf. En als mensen het opmerken, is een compliment ontvangen altijd leuk. Verder in de tekst gaan we er op in over hoe het proces loopt voor een afspraak en een operatie.

Het gaan naar de operatie

Je word een ochtend wakker en kijk in de spiegel, en je beseft je dat jouw wenkbrauwen er best wel somber uit zien. Dan kan je het besluit nemen om een lift te laten doen. En je hebt al een afspraak met een belletje naar de kliniek. Het eerste wat er gepland wordt is een intake gesprek. Daar wordt je met een consultant en een chirurg in gesprek gebracht. Hier kan jij al je vragen stellen die je mogelijk zou hebben. En er wordt meteen gekeken hoe ze de operatie bij jou moeten gaan doen. Ook kan je vragen wat het zou doen om jouw ogen meteen mee te laten doen met deze handeling.

Daarna kom je uit bij de daadwerkelijke operatie. Waar jij zo erg naar uit keek. Het moment is daar. Je gaat eruit komen met nieuwe wenkbrauwen en ogen. Zo lijkt het wel in ieder geval.
Maar het is erg belangrijk dat jij na en voor de operatie een aantal zaken op orde hebt en een aantal dingen doet en volgt. Dit is erg belangrijk om het dan ook te doen om er voor te zorgen dat alles goed loopt. En het heeft het meeste te maken met de herstelling.

Soorten operaties

Je hebt 4 verschillende soorten liften die je kan doen. Want iedereen is anders en heeft een ander soort huid of klacht. Welke dat zijn? Dat zie je hier onder, en misschien herken jij er wel een.

  • Eno-brow-lift. Met verdoving wordt een bovenooglidcorrectie samen met een wenkbrauwcorrectie uitgevoerd.
  • Een directe lift. Hier wordt een stukje huid verwijderd boven de wenkbrauw en daarna gehecht. Zo wordt het strakker en gaat het omhoog. Ook met verdoving
  • Een laterale lift. De buitenkant van de wenkbrauw wordt naar boven gezet. Wederom verdoofd.
  • Endoscopische voorhoofdslift. Met ook weer verdoving wordt de huid op de voorhuid verstrakt. Dit is voor als het is gaan zakken. Zo neemt het de wenkbrauwen mee.

De wenkbrauwlift kosten kunnen vallen rond de 1.350 euro vallen. Dit is het zeker waard, dus bel en maak meteen een afspraak!