Selecteer een pagina

Het is niet een woord wat jij elke dag hoort. En zeer waarschijnlijk weet je niet wat de betekenis is van deze term. Dat is begrijpelijk en is geen probleem. Hier wordt het namelijk uitgelegd. En wie weet wil jij wel een profhilo behandeling ondergaan als jij jezelf in een van de volgende problemen kan vinden.

Maar wat is het dus? Het is een soort stofje dat wordt geïnjecteerd in de huid. De plekken waar dit gebeurt, versterkt de huid. Dit komt omdat de dermale cellen effectief worden gevoed en hierdoor beter herstellen. Deze werking geeft extra hydratatie van binnen uit. En zo krijg je dus weer een strakke een mooie huid. De hyaluronzuren die in de injecties zitten is het geheim voor deze behandeling. En tussen 4 tot 8 weken zie jij het echte resultaat wat deze behandeling heeft gedaan. Dit product is op een aantal manieren te gebruiken voor ander delen die jij weer mooi wilt maken.

Waar kan je het allemaal gebruiken?

De behandeling kan je in meerdere delen in en rondom het gezicht gebruiken. En elk deel heeft dus andere problemen waarom jij het zou willen gebruiken. Hier onder staan ze per stuk beschreven. Als jij er een ziet waar jij ook last van hebt, overweeg dan om inderdaad een profhilo behandeling te laten doen.

  • Rimpels

Zeker een van de meest voorkomende problemen waar bijna iedereen mee te maken zal hebben in zijn of haar leven. Het is heel normaal en niet erg om te hebben. Maar het kan je er wel ouder uit laten zien dan dat je werkelijk bent. Om dan de rimpels in je voorhoofd weg te halen maakt je weer lekker jong.

Er zijn verschillende soorten rimpels. Deze kan je allemaal behandelen. Rimpels waar ik het over heb zijn:

  • Fronsrimpels
  • Voorhoofdsrimpels
  • Kraaienpootjes
  • Hals en decolleté

De hals is altijd goed zichtbaar en geeft het al snel weg dat je aan het verouderen bent. Dit gebeurd al erg snel omdat de huid dunner is op deze plekken. En bij vermindering in eiwitten, collageen en elastine gaat het al sneller rimpelen. En om er weer strak bij te lopen met je borst naar voren, kan je er voor zorgen dat je hals er weer mooi glad uitziet.

  • Ingevallen wangen

Een van de grootste delen van je gezicht die je ziet vanaf de zijkant zijn je wangen. En als het dan er somber bij staat, wordt je gehele indruk daar op beïnvloed. Als je lekker volle en strakke wangen hebt, krijg je een jonge en vriendelijke uitstraling. Denk maar aan een teddybeer. Maar om dit te behouden is lastig, aangezien de tijd niet te controleren is. En hierdoor krijg je wel een sombere of vermoeide uitdrukking. En dat past totaal niet bij jouw personaliteit.

Tarieven

Je hebt dus al gezien dat deze klachten goed op te lossen zijn. Maar wat zijn de profhilo kosten? Dat verschilt per behandeling en aanbieder. Maar hier zijn ze op een rijtje.

  • Rimpels, 150 euro
  • Hals en decolleté, 300 euro
  • Ingevallen wangen, 465 euro

Maak dus snel een afspraak en kijk welke behandeling jou kan helpen met er weer jong uit zien.